Om oss

bohemianluxury jewelry

 

Konceptet bohemian luxury är noga framtaget av personer som har jobbat länge inom smyckesdesign, guldsmedsbutik och hantverk. Vi ville skapa en plattform för unika smycken som vi designar själva, men även finnas för dig som redan har smycken som du vill designa om, reparera eller förnya. På så sätt är vi snälla mot miljön samtidigt som vi kan designa om dina smycken så att de blir som nya.
Vi har sedan starten stadigt växt till att bli den största butiken i sitt slag online, mycket tack vare vårt unika koncept med egen design och smyckesreparation, där vi till och med kan göra om dina smycken så att de liknar vår egen design eller en design som du själv har tänkt ut. Vi tror dock på att designa få smycken av hög kvalitet där du direkt kan se att det är ett bohemian luxury smycke.

Bohemian luxury har kvalitet och kunskap som grundstenar, därför har vi också flera nöjda kunder som gärna återkommer till oss för att reparera smycken, designa om eller köpa bohemian luxury halsband.
Numera finns våra kunder i hela Skandinavien, och vi inspireras ständigt av att ta hand om äldre smycken och göra dem som nya igen. Vad vi också inspireras av är resor världen över där vi ständigt hittar nya idéer till bohemian luxury.
Vår hemsida är förutom en webbshop som ständigt uppdateras, också en plattform för dig som är intresserad av smyckesdesign då vi även kommer att anordna kurser i hur man designar olika typer av smycken framöver.